Arama
Arama Sonuçları
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Kastamonu'da Belediye, borçlarını astı!
Kastamonu'da ilçe belediyesi, borçlarını astı...
Halk Eğitim Merkezi ek hizmet binası açıldı
Hanönü Halk Eğitimi Merkezinin ek hizmet binası açıldı.
Halk Eğitim Merkezi ek hizmet binası açıldı
Hanönü Halk Eğitimi Merkezinin ek hizmet binası açıldı.
Muhasebecilikte e-uygulama eğitimi gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleğinde Güncel Yaklaşımlar ve E-Uygulama Eğitimi” adlı program gerçekleştirildi.
İlçe Devlet Hastanesi açıldı!
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce 20.03.2020 tarihinde ihale edilen ve 04.03.2024 tarihinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Küre İlçe Devlet Hastanesi hizmet sunumuna başladı.
Aydın; "Hakkımızda ithamlar yapıldı, doğru değil"
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın,  Kastamonu Belediyesi'ni ziyaret etti. Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkımızda aslı astarı olmayan ithamlar yapıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Çalışanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Bizler memleketimizi sevdiğimiz kadar, belediyemizi ve personelimizi de seviyoruz. Arkadaşlarımızın en iyi şartlarda en iyi hizmeti verebilmesi adına en güzel imkanları sağlayacağız."
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
Kuzeykent için yükselen sağlık hizmeti
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte, Karamuklar Petrol Otomotiv İnş. Tur. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kuzeykent Mahallesinde yapımı devam eden, 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasına ait inşaat şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar!
Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanede, Hastane Afet Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği okul öğrencilerinin okulda yedikleri pastadan zehirlenmesi konu alındı... İşte o video!
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu'nun ihtiyacına cevap veren değişim!
Kastamonu'da, eski belediye binasının yerine yapılan otopark projesi hayata geçirilerek şehrin ihtiyaçlarına cevap verdi.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Alatarla ASM ve 112 İstasyonu yapımı devam ediyor...
İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu, yapımı devam eden Alatarla Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
KAZAN DAİRESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ YAPIM İŞİ
İNEBOLU BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
TOKİ konut ve iş yerlerini açık artırmayla satacak: Aralarında Kastamonu da var
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu 43 ilde 212 konut ile yine Kastamonu'nun aralarında bulunduğu 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
TOKİ'den 43 ilde açık arttırmayla konut ve iş yeri satışı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
KÜRE KAYMAKAM KONUTU VE KÜRE İLÇE ÖZEL İDARE BİNASI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ PLAN PROJE YATIRIM VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sel felaketinin izleri, belediyedeki camlı bölmede sergileniyor
Bozkurt Belediyesinin girişindeki sütunda selin dehşet verici izini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.
Kastamonu muhteşem sergisiyle İstanbul'da
Kastamonu’nun Cumhuriyet arşivi ve şapka koleksiyonu, 17 Ağustos-1 Eylül arasında Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi - Sarıyer Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisinde İstanbullularla buluşacak.
Bahçacıoğlu'ndan ilk açıklama: "Zirvede noktalıyorum"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü iken Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevlendirilen Cengiz Bahçacıoğlu'ndan ilk açıklamada geldi. Görev değişimi sonrasında ilk kez açıklama yapan Bahçacıoğlu açıklamasında; "Doğup büyüdüğüm, öğrencilik yıllarımın geçtiği, meslek hayatımın büyük bölümünü icra ettiğim ilimizde, eğitimin tüm kademelerinde görev yapmanın ve bu görevi zirvede noktalamanın mutluluğu içerisindeyim " ifadelerine yer verdi.